1. Wedoio Support
  2. WooCommerce Uniconta

WooCommerce-Uniconta Minimumskrav

For at køre kræver Wedoio WooCommerce-Uniconta plugin følgende:

• WordPress 4.7 eller nyere

• PHP 5.6 eller nyere med memory limit på mindst 128MB mens 256MB er anbefallet (see WP memory settings). Husk, at den krævede hukommelse til dit websted afhænger af dit indhold, tema og alle plugins.

• MySQL 5.6 eller nyere. Alternativt kan du bruge MariaDB 10.1 eller nyere.

• At du kan oprette tabeller i din database.

• WordPress REST API skal være aktiveret for at WPML kan fungere korrekt.

• Multibyte String extension til brug af WPML strengoversættelse

• SimpleXML extension for at bruge XLIFF filer i WPML Translation Management.

• Eval() PHP funktionen skal være aktiveret. Mere om dette i afsnittet om eval().

• Libxml PHP modul 2.7.8 eller nyere

Brug af tidligere versioner af PHP og MySQL

Wedoio WooCommerce-Uniconta-plugin kan køre på tidligere versioner af PHP og MySQL, men det kan vi ikke teste. Hvis du bruger tidligere versioner, anbefaler vi kraftigt at aktivere WPML's fejlretningstilstand. Dette vil vise alle PHP-fejl og fortælle dig, hvis tingene ikke kører som de skal.

Du er velkommen til at kommentere her om brug af WPML med andre versioner.

Sådan kontrolleres hvilken version af PHP du rent faktisk bruger

Nogle delte hostingfirmaer har installeret både PHP5 og PHP7. Den bedste måde at kontrollere, hvilken version du rent faktisk bruger, er at spørge PHP processoren selv (ikke teknikeren i hostingfirmaet).

Opret en fil kaldet php_info.php og læg den i din WordPress mappe (lige ved siden af wp-config.php). Denne fil skal indeholde følgende:

<? php phpinfo (); ?>

Ikke en big deal, ikke? Hvis du har brug for det, er du velkommen til at downloade den som en ZIP-fil. Tag php_info.zip (selvfølgelig skal du pakke det ud, før du uploader til din server). Når du er der, skal du åbne en browser og gå til https://yourdomain.com/php_info.php .

Du burde se noget som dette:

php-info.php, der viser PHP versionen på serveren

I toppen står der, hvilken version af PHP du kører. Hvis der står PHP version 5.5, fungerer den ikke. Det bedste du kan gøre er at e-maile dit hostingfirma og spørge dem, hvordan du aktiverer PHP 5.6 eller nyere.

Brug af eval() funktionen

Funktionen eval() skal være aktiveret, fordi WPML bruger TWIG framework til sin struktur og skabeloner, hvilket gør WPML afhængig af denne funktion.

Mest populære skabelon motorer, såsom Smarty og TWIG, har fundet ud af, at det er hurtigere at skrive PHP-koden til en fil. På den måde kan det drage fordel af OPcode caching og undgå at kræve en run-time building af skabelon kode.

TWIG kører en masse kontrol og sanitet for at undgå mulige angreb, og det er sikkert at blive brugt sammen med WPML. Vi kan dog ikke forsikre, at andre udviklere har foretaget de samme kontroller, som vi gjorde i vores kvalitetssikringsproces.

Vi undersøger stadig mulige løsninger, der ikke kræver kompilering af skabeloner on the fly, og som gør brug af eval() funktionen unødvendig. I øjeblikket er dette imidlertid den bedste løsning.

Bemærk, at eval() funktionen normalt ikke kan deaktiveres i PHP, men nogle udvidelser såsom Suhosin kan gøre det. Disse udvidelser kan blive installeret og konfigureret af din hostingudbyder.