WooCommerce rollebaserede betalings- / forsendelse metoder

WooCommerce Uniconta Plugin understøtter WooCommerce User Roles plugin.

Ved at aktivere WooCommerce User Roles Plugin giver vi dig mulighed for at definere brugen af forskellige betalingsgateways afhængigt af debitorens betalingsbetingelsesindstilling i Uniconta.

Hvis betalings betingelse indstillingerne i Uniconta er indstillet til kontant, har kunden rollen "kunde" i WooCommerce brugerroller plugin. Og hvis debitor har en anden indstillet betalingsperiode, vil brugerrollen blive indstillet som kreditkunde.

I WooCommerce User Role Plugin kan du definere, hvilken af dine betalingsgateways, der skal allokeres til den specifikke brugerrolle.

Brugere indstillet som: administrator, shop_manager eller inspektør ændres ikke til andre roller.

Du kan finde pluginet her: Role-Based Payment / Shipping Methods