1. Wedoio Support
  2. WooCommerce Uniconta

Ordre Synkroniseret fra WooCommerce til Uniconta

WooCommerce Ordre oprettes i Uniconta

Ordrerne synkroniseres fra Wordpress til Uniconta ved at oprette en debitorordrer, når den nævnte ordre oprettes i Uniconta.

Nogle wordpress-websteder kan have implementerer filtre eller handlinger, der ændrer den måde, webhooks kaldes internt i wordpress. Det kan få ordren til at blive sendt flere gange. Hvis det sker på din opsætning, kan du markere afkrydsningsfeltet på hovedkonfigurationssiden og forhindre synkronisering af allerede synkroniserede ordrer.

Dette vil sikre, at ordren kun sendes en gang, når det er nødvendigt, og fjerner de fleste af problemerne.

Anonyme ordrer

Hvis din webshop leverer til "anonyme" kunder (kunder der ikke har oprettet webshop konto), skal du oprette en debitor i Uniconta, der vil blive brugt som anonym debitor. Således oprettes alle ordrer oprettet af "anonyme" kunder ved hjælp af den debitorkonto.

Du kan tvinge alle ordrer til at blive sendt til en enkelt debitor ved at markere indstillingen Brug anonym debitor til alle ordrer.

Betalingsmetoder

Du kan beslutte, hvilken betalingsmetode der skal indstilles på salgsordren i Uniconta ved at konfigurere de betalingsmetoder, der linkes i pluginet i fanen betaling.

Fanen Betalings viser alle de betalingsmetoder, der er tilgængelige i Wordpress, og du kan vælge en bestemt Uniconta-betalingsperiode for hver.

Når ordren oprettes, vil den tilsvarende betalingsperiode blive brugt.

Fakturering

Når du er færdig med at håndtere salgsordren i Uniconta, skal ordren faktureres i Uniconta manual.

Hvis webhooks er konfigureret korrekt, og wordpress-webstedet underrettes korrekt, ordren ordren som gennemført, hvis du bruger quickpay-betalingsgateway-plugin.

Kontakt vores team for at oprette Uniconta-plugin'et, der er ansvarligt for at underrette vores system, når der er faktureret i Uniconta.