Vareinformationer i flere sprog (WPML)

Udvidelsen Vareinformationer i flere sprog (WPML) lader dig styre oversættelse af produktnavn, kort beskrivelse og lang beskrivelse direkte fra Uniconta.

Udvidelsen kræver at du have WPML pluginet (https://wpml.org) installeret og opsat med de sprog du har på din hjemmeside (ikke inkluderet).

Opsætning

Vi installerer et udvidelsesplugin på Woocommerce til at håndtere oversættelsen fra Uniconta til Woocommerce. Desuden opretter vi en række felter på Varenavnegrupper til at håndtere produktnavn, kort og lang beskrivelse.

Før vi begynder skal du have opsat varenavnegrupper i din Uniconta med de sprog du kommer til at anvende.

Hvordan det virker

Når udvidelsen er opsat og du ønsker at oversætte et produkt markerer du det produkt og vælger "Sprog - Varebeskrivelse" i Uniconta.

På billedet ses placeringen af "Sprog - Varebeskrivelse" i Uniconta

Herinde tilføjer du det oversatte navn, og kort/lang beskrivelse samt varenavnegruppen oversættelsen hører til.

På billedet ses en oversættelse tilføjet i Uniconta

Herefter gemmer du produktet og oversættelsen vil så automatisk blive overført til Woocommerce.