updatedAt filter

Sådan aktiveres og bruges filteret UpdatedAt.

Det er muligt at filtrere på alle entities med filteret _updatedAt, som viser posteringer, der er opdateret før, efter eller inden for en given tidsperiode.

For at aktivere funktionen skal du aktivere "Log Table Ændringer" i Uniconta.

Gå til  Company -> Companyinformations. Nederst på fanen Firmainformation finder du  settings for "Log Table Changes".  Aktiver funktionen, og funktionen starter med at registrere alle opdateringer på dine entities.

Sådan filtreres indlægget inden et givet tidspunkt:

_UpdatedAt=..2017/10/08T10:30:00

Det betyder, at du vil se alt, hvad der er sket indtil det tidspunkt.

For at se alt, hvad der er sket siden et givet tidspunkt indtil nu, skal du bruge dette:

_UpdatedAt=2017/10/08T10:30:00..

Og hvis vi vil se noget, der er sket i en given periode, skal du bruge dette:

_UpdatedAt=2017/09/20T19:40:00..2017/10/08T10:30:00