Småordretillæg

Wedoio’s Uniconta – WooCommerce Integrationen giver muligheden for at tilføje et tillæg hvis ordretotalen er under et fastsat beløb under i checkout/kasse.. Dette tilføjes på en selvstændig linje, for at kunden har mulighed for at se at de bliver faktureret ekstra.

Det kan yderligere kontrolleres hvilke debitorer der ikke skal have dette småordretillæg gennem et checkfelt på Uniconta.

Forudsætninger

Installationen af denne udvidelse kræver at det gratis plugin Woocommerce Add Custom Fee (https://da.wordpress.org/plugins/woo-add-custom-fee/) bliver installeret og opsat.

Opsætningen af Add Custom Fee pluginet

Opsætning

Wedoio laver et checkfelt på debitorer i Uniconta, hvorved småordretillæget kan slås fra for specifikke debitorer.

Vi installerer også et udvidelses plugin, hvor den vare som skal stå som småordretillæget i Uniconta, som bliver den vare som bliver anvendt når ordren synkroniseres til Uniconta.

Opsætningen af småordretillægets varen i udvidelsespluginet.

Småordretillægs varen i Uniconta

Hvordan det virker

Når udvidelsen er sat op vil småordretillæget automatisk blive tilføjet til kundens ordre både i Uniconta og Woocommerce.