Slut rabat

I Uniconta kan du angive en ”slutrabat” i %.

På varer kan man angive om der skal beregnes slutrabat på produkter, hvis en kunde med slutrabat køber. Denne funktion understøttes med Wedoio’s Uniconta - WooCommerce Integration.

Hvordan det virker

Med udvidelsen installeret kan du sætte "Slutrabat %" felter på debitorer i Uniconta med en procentrabat som herefter automatisk vil blive givet til kunden ved kassen. Hvordan dette vises til kunden afhænger af temaet.

På billedet ses feltet på debitorer i Uniconta hvor slutrabatten sættes.