1. Wedoio Support
  2. WooCommerce - Uniconta

Opsætning af Uniconta WooCommerce Connector

Det er let at konfigurere Uniconta WooCommerce Connector, det gøres på få minutter.

Det er super nemt at oprette forbindelsen mellem Uniconta og WooCommerce.

Alt hvad du behøver, før du starter, er din Wedoio Key. Hvis du ikke har en nøgle endnu, skal du gå til Wedoio.com

Og har dit Uniconta brugernavn og din adgangskode ved hånden.

Se videoen, og kom i gang om få minutter.

Hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte os, så vil vi hjælpe dig bedst muligt.