Opsætning af produkt kategorier

Sådan håndteres WooCommerce-produktkategorier.

Når du designer din WooCommerce webshop, skal du overveje, hvordan du vil strukturere dine produkter.

Normalt vises produkter i produkt kategorier.

Uniconta WooCommerce pluginet er designet til at understøtte produkt kategori funktionen i WooCommerce.

Først skal du definere dine kategorier i WooCommerce.

Du kan se alt om det i woocommerce-dokumentationen her:

https://docs.woocommerce.com/document/managing-product-taxonomies/

Vi har gjort resten af vejen let for dig, se på videoen og følg trinene.

Hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte os, så vil vi hjælpe dig bedst muligt.