1. Wedoio Support
  2. WooCommerce Uniconta

Produkter / InvItem

Produkt InvItem synkroniseres fra Uniconta til Woocommerce ved hjælp af den kortlægning, der er defineret i siden til pluginkonfiguration under fanen Kortlægning.

Selvom standardkortlægningen i de fleste tilfælde fungerer, kan du stadig tilpasse den for at opnå dine behov.

Som standard er den pris, der bruges, når den ikke er defineret, SalesPrice1. For at ændre dette kan du til højre indstille nøglerne _pris og almindelig_pris og tildele dem til Værdien fra Uniconta, der indeholder dataene.

xWebStatus

Produkter i Uniconta synkroniseres baseret på den xWebStatus-værdi, der er indstillet på InvItem. Hvis xWebStatus er indstillet til falsk, og produktet ikke findes i wordpress, springes synkroniseringen over

Hvis xWebStatus er indstillet til falsk, og produktet findes i wordpress med den samme SKU eller på grund af en tidligere synkronisering, vil produktet blive flettet, og wordpress-produktets status indstilles til afventende.

hvis xWebStatus er indstillet til sand, så synkroniseres produktet bare og sendes normalt til Wordpress.

Billeder

For at billederne skal behandles korrekt skal vedhæftningsgrupper oprettes i Uniconta og konfigureres på kortlægningssiden i wordpress.

Du har brug for en gruppe til forsidebilledet og en til galleribillederne. Når disse er oprettet, kan du indstille dem på konfigurationssiden til Worpdress-plugin.

Kategorier og tags

Før du kan synkronisere kategorierne og tags fra Uniconta, skal du indstille dem i kortlægningen, så systemet ved, hvor informationen skal hentes. Som standard er systemet konfigureret til at søge efter brugerdefinerede felter med navnet xCategory1, xCategory2, xCategory3, xTags1 osv ...

I Uniconta kommer værdien normalt fra InvItem tabeller, der er oprettet for at indeholde dataene.

Derefter skal du konfigurere ækvivalensen i Wordpress, så de kategorier, du bruger, er knyttet til de korrekte kategorier i Wordpress. For at gøre det skal du gå til kortlægningsfanen og derefter underfane kategorier eller tags.

Efter opsætning af tabelen, der skal bruges og gemmes, kan du vælge på hver side, hvilke kategorier der skal indstilles, når en bestemt værdi findes fra Uniconta.

Du kan indstille flere wordpress kategorier, der reagerer på en enkelt kategori i Uniconta. Men vær forsigtig, da det kan blive meget forvirrende, når du har flere kategorier.

Den samme proces gælder for fanen Tags.

Varianter

Plugin understøtter variations produkter. Men for at konfigurere dem skal du bruge Variant Combination leveret af Uniconta.

Du bliver nødt til at konfigurere varianter og konfigurere dem korrekt, så de er knyttet til dit InvItem.

Du kan koordinere med din Uniconta-partner for at få flere oplysninger om dette.

En anden løsning kan bruges til at definere variationer i Uniconta, som involverer at oprette hver varianter som et andet InvItem. Kontakt os venligst på support@wedoio.com for mere information og for at kontrollere, om løsningen gælder for dig.