Ordre status

Wedoio’s Uniconta – WooCommerce Integrationen giver muligheden for at sende ordrestatus f.eks. afventer betaling, behandler, på hold, gennemført, annulleret, tilbagebetalt, mislykket, fra WooCommerce til salgsordrer i Uniconta.

Opsætning

Wedoio vil ved opsætningen lave et felt på salgsordre i Uniconta som vil indeholde Woocommerce ordrestatusen.

Et udvidelses plugin vil blive installeret i din Woocommerce shop.

Hvordan det virker

Med denne udvidelse vil salgsordre i Uniconta automatisk blive opdateret med ordrestatussen i Woocommerce hver gang denne status ændrer sig.

På billedet ses ordrestatussen fra Woocommerce synkroniseret til Uniconta.