Kontant og faktura kunder

Wedoio’s Uniconta - WooCommerce Integration håndterer om dine kunder skal have mulighed for at modtage fakturaer eller om de skal betale med kreditkort, så snart ordren er afgivet.

Hvis betalingsbetingelserne i Uniconta står på andet end Kontant, vil kunden få mulighed for selv at vælge om de vil have en faktura på købet, eller om de ønsker at betale kontant.

Opsætning

Udvidelsen kræver at "Faktura" er aktiveret som betalingsmulighed i Woocommerce.

Wedoio installerer et udvidelsesplugin på din Woocommerce shop som vil håndtere begrænsningen af betalingsmuligheder.

Hvordan det virker

Med udvidelsen installeret vil brugere der ikke er oprettet i Uniconta, samt debitorer der i Uniconta har betalingsfeltet sat til "KONTANT" ikke have mulighed for at vælge "Faktura" som betalingsmulighed ved kassen.

På billedet ses betaling feltet i Uniconta sat til "KONTANT"