Introduktion til Uniconta - WooCommerce Integrationen

Synkroniser enkle varedata fra Uniconta til WooCommerce

Integrationen synkroniserer de enkle varedata fra Uniconta til WooCommerce (varenr., varenavn, salgspris og kort-/lang beskrivelse).

Wedoio’s Uniconta - WooCommerce integration understøtter brugen af kategorier og tags samt vare- og galleribilleder.

Lagerændringer opdateres fra Uniconta til WooCommerce.

Kunder synkroniseres begge veje, og ordrer synkroniseres fra WooCommerce til Uniconta.

Når salgsordren faktureres i Uniconta sættes ordren til gennemført i WooCommerce.

Inden Integrationen opsættes på dit website, kræver Wedoio flg.:

• Wordpress administrator bruger

• FTP adgang til website

• Uniconta server bruger (brugernavn og adgangskode)

• Uniconta support bruger med fuld adgang - vores support bruger er gratis at oprette og SKAL oprettes med brugernavn Support

Integrationen tager ikke højde for 3. parts plugin og wordpress temaer, hvilket dette skal deaktiveres inden integrationen påbegyndes. Hvis dette ikke er muligt og integrationen ikke virker optimalt. Vil dette aftales med kunden og yderligere fejlsøgning og udvikling vil blive faktureret på timebasis.

Dvs. vi ønsker at opsætte integrationen på en ren Wordpress/WooCommerce installation.

Når integrationen er opsat og derefter godkendt hos kunden, kan alle temaer og plugins aktiveres igen. Give dette udfordringer på integrationen, anses det som Support eller yderligere udvikling og faktureres derefter.

Dette gælder også fremadrettet ved installation af nye plugins m.m.

Nærværende forudsætter at alle produktdata er til stede i Uniconta, inden løsningen etableres.

Der kan tilføjes yderligere funktionalitet til integrationen efter nærmere specifikation og aftale.

F.eks. produkter med varianter, priser i flere valuta, Kundespecifikke priser (Understøttelse af kundeprislister i Uniconta), restordre på produkter, kontant & faktura kunder og meget mere.