Hoved og under-konti

Wedoio Uniconta - WooCommerce Integration understøtter hoved- og underkonti. Det betyder at dine kunder kan have en hoved-konto, og tilknyttede underkonti, så flere medarbejdere kan bestille i WooCommerce shoppen, og stadig blive faktureret via hovedkontoen.

Bemærk at installation af denne udvidelse vil kræve yderligere udvikling af udvidelsen for at få den til at passe til dine behov, derfor vil installationstiden variere.

Med udvidelsen vil du kunne lave underkonti gennem Unicontas "Kontakter"

På billedet ses hvor "Kontakter" findes i Uniconta

Med udvidelsen vil du på hver kontakt kunne kontrollere om denne underkonti skal være aktiv i shoppen, samt dennes brugernavn/kodeord til shoppen.

På billedet ses felterne på en Kontakt. Her kan vi kontrollere om den specifikke underkonti skal være aktiv i shoppen, samt hvad dens loginoplysninger er.