Fragtpris på salgsordre

Wedoio’s Uniconta – WooCommerce Integrationen giver muligheden for at synkronisere fragtpris fra ordren i WooCommerce til salgsordren i Uniconta.

Dette beløb sender vi til et nyt felt på salgsordren i Uniconta, eller til et eksisterende felt.

Opsætning

Opsætningen af denne udvidelse kræver at der er oprettet en vare i Uniconta som kan anvendes som fragt vare.

På billedet ses en fragt vare opsat i Uniconta

Vi installerer et udvidelses plugin i Woocommerce hvor fragtvaren sættes på.

Fragtvaren sat i udvidelsespluginet

Hvordan det virker

Når en ordre bliver oprettet i Woocommerce vil det fragtbeløb der er på ordren der blive overført til salgsordren på Uniconta automatisk.

Fragten på ordren i Woocommerce

Fragten overført til salgsordren i Uniconta