FAQ: Ordre kommer ikke over i Uniconta

Der kan indimellem opstå fejl i kommunikationen imellem systemerne. Der kan være mange forskellige årsager til, at der er sådanne mindre udfald.

Inden du kontakter support, kan du selv prøve at løse problemet, ved at gensende ordren manuelt fra WooCommerce.

Gå til WooCommerce / Ordre, og åben den ordre du ønsker at overføre/opdatere til Uniconta

I højre side finder du punktet "Ordre Handlinger" - og trykker Opdater - uden at vælge anden handling.

Nu gensendes alle ordredata til Uniconta, og du skulle gerne kunne se den opdaterede ordre i Uniconta efter et kort øjeblik (ven eventuelt et til to minutter).

Husk at opdater i Uniconta, for at få vist den opdaterede liste.