Synkronisering af medarbejdere

Medarbejder

(Beskrivelse af synkroniseringen)

For medarbejderne vil navnet i Uniconta blive brugt direkte som brugernavnet i Intempus.

Løsningen vil kontrollere, om der er indstillet en opsigelsesdato på medarbejderen i Uniconta, og i så fald vil medarbejderen have "kan reportere i alle sager" og "Kan oprette / redigere sager og kunder" vil ikke være markeret for at forhindre misbrug eller fejl.

Medarbejdere der skal bruges i løsningen skal oprettes direkte i Intempus. Efterfølende kan mearbejderen opdateres i Uniconta. Dog er brugernavnet "låst", og kan kun rettes direkte i Intempus.

Intempus visning:

Bemærk:

Afdelinger / dimensioner
Afdelinger / dimensioner er ikke integreret i løsningen. I Uniconta er det muligt at definere dimensioner på mange måder, derfor er det ikke muligt at bruge dette "ud af kassen", men kan tilføjes som en tilpasset funktion, hvis det er nødvendigt.

Felterne:
"May rapport on all cases"

"May create and edit customers and projects in app"

"Language"
""Country"
"Initials"

"Car Registration Number"

Felter findes ikke i Uncionta, så disse felter synkroniseres ikke. Om nødvendigt kan der oprettes brugerdefinerede felter i Uniconta og kan kortlægges til disse felter.

Dette vil være en tilpasning af løsningen, der ikke er inkluderet i standardopsætningen eller abonnementsprisen.

Uniconta visning:

Eksempel på brugerdefinerede felter vist i gruppen "Intempus" ovenfor.

Mapping af felter:

Intempus Uniconta
Name Name
Number Number
E-mail Email
Employee Group Group
Address Address 1
Post Code ZIP/Postcode
City City
Phone Number Mobile Phone

Eksempel på brugerdefinerede felter
Car Registration Number Number Plate
Language Language
Initials Initials
User Name Username

Opsætning af custom felter i Uniconta - Medarbejder