CRUD på entities

CRUD operationer understøttes af alle Uniconta entities og kan udføres ved hjælp af HTTP requests.

Det format, der bruges af REST API'et til både request og svar  bodies (hvor det ikke er tomt) er JSON. Dette betyder, at alle enheder er repræsenteret som JSON objekter, der har en struktur, der er identisk med de originale Uniconta C#  entity klasser (det vil sige for hver klasse attribut / property i C# er der et tilsvarende nøgle-værdipar i JSON, hvor JSON nøglen er attribut / property feltets navn i C# og den tilsvarende JSON-værdi er feltets værdi).

CRUD operationer understøttes af alle Uniconta entities og kan udføres ved hjælp af HTTPS requests. Operationstypen specificeres af HTTP metoden, der bruges til request'en. Tabellen nedenfor viser kortlægningen mellem CRUD operationer til de understøttede HTTPS metoder.

Alle anmodninger, der har en body, kan også angive en værdi for Content-Type header'en. De accepterede værdier for denne header er application/json, text/plain eller application/pdf. Mens applikation/json og text/plain kan bruges omskifteligt eller endda ignoreres, skal værdien applikation/pdf bruges, når der sendes binære data (mere information om denne case i sektionen Opdatering).