Betalingsformat for kreditorer

Opret betalingsformat for kreditorer hjælper dig til at sortere dine kreditor betalinger i Betalingsforslags vinduet.

Det er i øvrigt en god hjælp generelt at have valgt relevant betalingsformat for kreditorer, så du altid ved hvor du eventuelt skal søge på betalinger for den pågældende kreditor.

NB! Med Uniconta update til version 87, vil der være en ny metode direkte på kreditorer, så disse automatisk undlades i Betalingsforslags vinduet.