1. Wedoio Support
  2. WooCommerce - Uniconta

B2B login med brugerrolle b2b kunde

Med Wedoios B2B login med brugerrolle B2B kunde udvidelse vil du kunne oprette nye B2B kunder og kontrollere deres Woocommerce login direkte fra Uniconta.

Opsætning

Ved opsætningen af denne udvidelse laver vi tre felter på debitorer i Uniconta:

• Webshop aktiv: Afgør om kunden er aktiv i Woocommerce

• Webshop brugernavn: Brugernavnet på kunden i Woocommerce

• Webshop kode: Koden for kunden i Woocommerce (kan kun sættes den første gang der synkroniseres, hvis kunden herefter ændrer adgangskoden er det hverken muligt at ændre den eller se den nye adgangskode)

Desuden installeres et udvidelses plugin i jeres Woocommerce shop.

Hvordan det virker

Når du ønsker at oprette et nyt login for en B2B kunde opretter du en debitor i Uniconta helt som du plejer, men udfylder de tre felter med de ønskede logindetaljer. Husk at lav en sikker adgangskode.

På billedet ses de tre felter der skal udfyldes

Du gemmer derefter debitoren og kontakter kunden med deres logindetaljer, og dermed har de adgang til shoppen.