1. Wedoio Support
  2. WooCommerce Uniconta

4 lette løsninger før du opretter en sag i Wedoio support

Spar tid i support køen ved at tjekke disse fire lette løsninger før du opretter en sag.

Selvom de ikke øjeblikkeligt løser dit problem, ved at fuldføre denne tjekliste vil du give vores support team et forspring til at finde en løsning.

Er din WordPress version, tema, og plugins alle er updateret?

En af fordellene ved WordPress er dets modularitet. Det betyder at du har muligheden for at forbedre din WordPress installation med tema efter dit eget valg og mange forskellige plugins for at opnå dit projekt.

Det kræver dog også meget vedligeholdelse, da plugins og temaer udvikles, giver mere funktionalitet eller løser fejl. Dette betyder, at du konstant skal kontrollere, at din WordPress core og plugins er opdaterede.

1. For at kontrollere, om din WordPress installation er opdateret, skal du gå til Dashboard → Updates.

2. For at kontrollere, at dit tema og dine plugins er opdaterede, skal du gå til Appearance → Themes eller Plugins side henholdsvis. Du bør ikke se nogen advarsler om opgradering.

3. Hvis du vil kontrollere dine Wedoio pakke versioner, kan du også gå til din konto og sammenligne dem med de tilgængelige versioner der.

Giver din WordPress installation dig alle de nødvendige ressourcer?

Din server er en vigtig del for at få et WordPress websted til at køre problemfrit. En måde at sikre, at din server leverer de nødvendige ressourcer, er at kontrollere et par grundlæggende indstillinger: Memory Limit og WP Memory Limit.

Memory Limit er som en motorvejshastighedsgrænse: din server går ikke hurtigere end det, hvilket også begrænser din WP Memory Limit kapacitet.

Wedoio kræver mindst 128M WP Memory Limit for at fungere korrekt med et WordPress standardtema (så som Twenty Twenty) og ingen andre plugins. Vi anbefaler, at du anmoder om så mange ressourcer, som din server kan levere, eller du har råd til.

Memory Limit

I WordPress boksen nedenfor kan du se serverens WP Memory Limit:

WP Memory Limit

Hvis du har admin kontrol over din server, vil du være i stand til at øge din Memory Limit og WP Memory Limit. Hvis du ikke har kontrol over dette, skal du kontakte din server host og bede om dette.

Ændring af din WP Memory Limit er lettere at opnå, når du først ved, hvad din Memory Limit er. Du kan tilføje eller ændre følgende kode eksempel i din WordPress installations wp-config.php fil:

Lige før:

I dette eksempel giver vores server en Memory Limit på 256M, så øger vi vores WP Memory Limit til den værdi.

Opfylder dit hosting miljø kravene til WordPress og Wedoio?

Hvis du ikke har gjort det før, er det et godt tidspunkt at kontrollere, om dit hosting miljø opfylder WordPress kravene. På denne måde kan du garantere, at dit websted har alle de nødvendige værktøjer til at arbejde korrekt. Det anbefales at have en nyere PHP og MySQL version og HTTPS understøttelse.

WPML har sine egne krav. Ud over en nyere PHP og MySQL version er det også nødvendigt at installere nogle PHP udvidelser så som eval(), Multibyte String til brug af WPML-strengoversættelse og SimpleXML til WPML Translation Management.

Hvis du har kontrol over dine server indstillinger, vil du være i stand til at aktivere disse indstillinger direkte fra dit kontrolpanel. Det kan dog være nødvendigt at kontakte din hosting tjeneste for at gøre det.

Skaber dit tema eller et plugin en konflikt?

Mange gange fungerer temaet for sig selv helt fint. Hvert af de plugins, du bruger, fungerer også fint. Men kombineret kan de skabe problemer.

For at identificere, om dit tema eller et af dine plugins forårsager et problem, anbefaler vi at skifte til et WordPress standard tema og deaktivere dine plugins. Gør kun dette  på et udviklings site, ikke på dit produktions site. Hvis, efter du har gjort dette ikke længere oplever problemet, skal du tilføje dit tema og plugins igen et ad gangen for at se, hvad der kan forårsage problemet.

Du kan også tjekke, om dit tema eller plugins er kompatible med WPML eller se om der er kendte aktuelle problemer ved at slå dem op her:

Hvis du opdager kompatibilitet problemer, skal du ikke bekymre dig. WPML teamet arbejder med tusindvis af tema og plugin forfattere. Vi har alle et mål - at få dit websted til at fungere problemfrit. Hvis du identificerer kompatibilitet problemer, så fortæl os det, så vi kan løse dem.